Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Poveste de Crăciun

Poveste de Crăciun

Charles Dickens
  • 4190 lei
În stoc

Wishlist

Aș îndrăzni să spun că sunt foarte multe lucruri care ar fi putut să-mi facă bine, dar de care nu am profitat, răspunse nepotul lui Scrooge. Iar Crăciunul este unul dintre ele. De un fapt sunt sigur, însă: că de fiecare dată când se apropie, mă gândesc la el - dincolo de cuvenită cinstire a lui datorită originii și numelui sau sfânt - că la o perioada de fericire: o perioada de bunătate, de iertare, de milostenie și de bucurii. Din câte știu eu, este singură perioada, din lungul răstimp al unui an, în care bărbați și femei laolaltă par că sunt gând la gând să-și deschidă în voie inimile ferecate și să-i privească pe cei nevoiași că pe niște tovarăși de călătorie spre mormânt, și nu că pe niște creaturi total diferite, condamnate să aibă o cu totul altă cale. Și, din acest motiv, unchiule, chiar dacă nu mi-a adus niciodată vreo urmă de aur sau de argint în buzunare, sunt convins că mi-a făcut bine și îmi va mai face bine. Și rostesc: Dumnezeu să binecuvânteze Crăciunul!


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Poveste de Crăciun, Charles Dickens, Editura Corint, Carte, Reducere, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Poveste de Crăciun

Poveste de Crăciun

Charles Dickens


2928 lei

Poveste de Craciun: Editie completa - Colectia Clasici
David Copperfield Vol.1. Charles Dickens

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.