Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Omul în căutarea sensului vieții. Ediție pentru tinerii cititori

Omul în căutarea sensului vieții. Ediție pentru tinerii cititori

Viktor E. Frankl
  • 4000 lei
În stoc

Wishlist

Omul in cautarea sensului vietii este un volum al carui nucleu e alcatuit din propria experienta a autorului, care initial fara sa vrea, apoi in mod constient, a devenit propriul lui obiect de studiu. In cei trei ani cat a stat in Auschwitz, Frankl, cu un simt al realitatii mai mult decat dezvoltat, ajunge sa constientizeze tot ceea ce traieste. Astfel toata psihoterapia lui, care astazi este foarte cautata, a fost construita pe propria experienta si nu pe e o teorie plecata din laborator, nascuta a priori. Ci pe experienta lui si apoi aplicata pacientilor sai.
O carte care se adreseaza intai de toate celor tineri si apoi altor categorii. Pe cat de multa cruzime descoperim in aceste pagini, pe atat de multe solutii ne ofera.“

Elisabeth Ungureanu, Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel

Viktor E. Frankl a fost profesor de neurologie si psihiatrie la University of Vienna Medical School pana la moartea sa survenita in anul 1997. A scris 29 de carti care au fost traduse in 21 de teritorii. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost inchis timp de trei ani in lagarul nazist de la Auschwitz.

"Cartea de față a ajuns să numere aproape o sută de ediții în limba engleză, pe lângă traducerile în alte douăzeci și una de limbi. Numai edițiile în engleză au depășit trei milioane de copii vândute. 
Acestea sunt faptele și probabil tot acesta este motivul pentru care reporterii presei scrise americane, dar mai cu seamă reporterii posturilor de televiziune își încep cel mai adesea interviurile, după expunerea acestor cifre, cu următoarea exclamație: <> În primul rând, le explic că eu – faptul că volumul meu a ajuns bestseller – nu văd o realizare sau o reușită personală, ci mai degrabă expresia stării de nefericire la care a ajuns lumea contemporană: dacă sute de mii de oameni cumpără o carte care încă din titlu promite să se ocupe de problema sensului vieții, atunci probabil că această chestiune îi macină profund pe oamenii aceștia."

Viktor E. Frankl 


Etichete: Viktor E. Frankl, Omul în căutarea sensului vieții, Ediție pentru tinerii cititori, Editura Vellant, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Teoria și terapia nevrozelor

Teoria și terapia nevrozelor

Viktor E. Frankl


3200 lei

Voința de sens

Voința de sens

Viktor E. Frankl


3900 lei

Spune da vietii. Orice s-ar intampla

Spune da vietii. Orice s-ar intampla

Viktor E. Frankl


3999 lei

Ce nu am scris în cărțile mele. Memorii. Viktor E. Frankl

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.