Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Evoluția minții. O istorie a creierului uman

Evoluția minții. O istorie a creierului uman

Joseph Jebelli
  • 5999 lei
În stoc

Wishlist
Homo sapiens a parcurs un drum foarte lung pentru a ajunge la stadiul actual. Cea mai veche specie umana avea un creier de dimensiunile unui pumn de copil, in timp ce noi avem un creier de patru ori mai mare, inzestrat cu abilitati spectaculoase pe care abia incepem sa le intelegem. Evolutia mintii prezinta istoria de peste sapte milioane de ani a creierului, ingloband cele mai recente descoperiri stiintifice: rolul memoriei in configurarea experientei viitoare, remodelarea sinapselor cu ajutorul meditatiei, influenta climei asupra diversitatii lingvistice si rolul depresiei in evolutia omului. Reunind descoperiri din neurostiinte, biologie, psihologie si filozofie, Joseph Jebelli descrie evolutia creierului uman, prezentand factorii de mediu, accidentele genetice si dezvoltarile culturale care au marcat istoria speciei noastre.
 
Cum au dobandit oamenii o minte atat de complexa? Joseph Jebelli rezuma intr‑un stil captivant evolutia neurobilogica a lui Homo sapiens si posibilele directii de dezvoltare ale creierului uman

Etichete: Evolutia mintii, O istorie a creierului uman, Joseph Jebelli, Orion, Editura Nemira, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


În căutarea memoriei

În căutarea memoriei

Joseph Jebelli


3900 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.