Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Mindfulness zi de zi - oriunde vrei să mergi, acolo ești deja

Mindfulness zi de zi - oriunde vrei să mergi, acolo ești deja

Jon Kabat - Zinn
  • 36,00 lei
În stoc

Wishlist

Cu toții ne trăim prea ușor viețile, că și cum am uită pentru o clipă că suntem aici – unde suntem deja – și că suntem implicați în ceea ce suntem deja implicați, în acțiunile noastre pe care le întreprindem. În fiecare moment ne regăsim la răscrucea lui aici și acum…

Pentru a ne permite nouă înșine să fim cu adevărat în contact cu locul în care ne aflăm deja și cu situația în care ne aflăm deja, indiferent care sunt acestea, trebuie să «punem pe pauză» experiență noastră un timp îndeajuns de lung pentru a-i permite momentului prezent să ne pătrundă, suficient de lung încât să putem simți cu adevărat momentul prezent, să-l vedem în deplinătatea să, să fim conștienți de el și, prin urmare, să ajungem să-l cunoaștem și să-l înțelegem mai bine. Numai atunci vom putea acceptă adevărul acestui moment al vieții noastre, vom putea învață din el și vom continuă să mergem mai departe.”

„De obicei, aproape fără să ne dăm seama, presupunem că ceea ce gândim – ideile și opiniile pe care le avem la un moment dat – constituie „adevărul” despre ceea ce este „acolo”, în lume și „aici”, în mințile noastre. De cele mai multe ori, pur și simplu nu este așa. Plătim un preț foarte mare pentru această presupunere greșită și insuficient examinată, pentru ignorarea, aproape intenționată, a bogăției momentelor noastre prezente. Consecințele acestor fapte se acumulează în tăcere, conditionandu-ne viață, fără că măcar s-o știm, sau fără că să fim capabili de a face ceva în legătură cu asta, pentru a remedia lucrurile. S-ar putea că niciodată să nu putem fi acolo unde suntem de fapt, să nu putem atinge vreodată deplinătatea posibilităților noastre”

„Nimeni altcineva nu poate realiza trezirea în locul nostru, deși, uneori, familia și prietenii noștri încearcă cu disperare să ajungă la noi, pentru a ne ajută să vedem mai clar, sau pentru a ne face să ieșim din propria noastră orbire. Dar, în cele din urmă, trezirea este ceva ce fiecare dintre noi o poate face doar pentru sine. Pentru că, în definitiv, oriunde voi va duceți, acolo voi va aflați deja. E chiar viață voastră cea care își urmează cursul.”

  • Autor: Jon Kabat - Zinn
  • Editura HERALD
  • ISBN: 5948417480112
  • Număr pagini: 272
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2020

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Mindfulness zi de zi, oriunde vrei să mergi, acolo ești deja, Jon Kabat - Zinn, Editura Herald, Mindfulness

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Numere de înger 101

Numere de înger 101

Doreen Virtue


25,00 lei

Cei trei Magi Periculoși. Osho, Gurdjieff, Crowley
Din tainele vieții și ale universului

Din tainele vieții și ale universului

Scarlat Demetrescu


85,00 lei

Virusul, spaima și speranța omenirii

Virusul, spaima și speranța omenirii

Mircea Ciuhrii
Viorica Puiu


40,00 lei

Conversații cu Dumnezeu, volumele I-IV - Ediție specială

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.