Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Să învățăm rapid matematica - Clasa I - 2023

Să învățăm rapid matematica - Clasa I - 2023

Gheorghe Adalbert Schneider
  • 2100 lei
În stoc

Wishlist

Lucrarea de fata este o editie revizuita si adaugita, care, fata de editia anterioara contine probleme propuse spre rezolvare la fiecare paragraf al fiecarui capitol precum si foarte multe rezolvari pentru problemele mai dificile. De asemenea Testele grila de evaluare au fost transformate in Teste grila de auto-evaluare. Fiecare paragraf al fiecarui capitol contine mai intai notiuni teoretice si exemple, care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretica necesara intelegerii tipurilor de exercitii si probleme ce urmeaza. In continuare problemele rezolvate au ca scop intelegerea de catre elev a metodelor si tehnicelor de rezolvare a problemelor. Urmeaza probleme propuse spre rezolvare. Ca incheiere a fiecarui paragraf de capitol sunt prezentate mai multe teste grila de autoevaluare, care-l ajuta pe elev sa se auto verifice in ceea ce priveste insusirea corecta a notiunilor din paragraf si a tehnicilor de rezolvare a problemelor. Lucrarea se incheie cu 10 Teste grila de autoevaluare.
In partea a doua a lucrarii sunt date raspunsurile la toate problemele din carte si rezolvari la foarte multe probleme mai grele din fiecare paragraf al fiecarui capitol.
Prezenta lucrare vine si in ajutorul profesorilor, oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru buna si corecta evaluare a cunostintelor detinute de elevii din clasa I-a. -


Etichete: Sa invatam rapid matematica, Clasa 1, Gheorghe Adalbert Schneider, Editura Hyperion, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Să învățăm matematică fără profesor cl a III-a
Să învățăm să numărăm de la 0 la 1000000

Să învățăm să numărăm de la 0 la 1000000

Gheorghe Adalbert Schneider


1000 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.