Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Îndreptar practic de medicină de familie

Îndreptar practic de medicină de familie

Dumitru Matei
  • 15000 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Lucrarea „Indreptar practic de medicina de familie“ a fost conceputa de un colectiv redactional cu vasta experienta profesionala pentru a veni in intampinarea studentilor si rezidentilor de medicina de familie care fac stagiul practic la cabinetele medicale, in cadrul modulului de medicina de familie.

Continutul lucrarii corespunde baremului de cunostinte practice obligatorii care trebuie insusite de studentii si rezidentii in stagiul de medicina de familie, cuprinde informatii medicale actualizate si raspunsuri la probleme specifice ale practicii medicului de familie. De asemenea, pe langa modelul de prezentare de caz, au fost concepute din experienta practica prezentarile cazurilor unor pacienti, respectand modelul mentionat, care sa vina in sprijinul pregatirii viitorilor specialisti in medicina de familie.
In aceasta editie, pe langa actualizarile capitolelor, am introdus un capitol referitor la noile cercetari privind influentele factorilor de mediu asupra aparitiei bolilor cronice prin modificari epigenetice, fenomene ce se produc inca din perioada preconceptuala.
Am considerat utila reeditarea acestui material pentru a reprezenta un suport minimal, actualizat, de pregatire coerenta a studentilor, rezidentilor si a altor categorii de medici, accesibil tuturor, in efortul de pregatire in domeniul medicinei de familie.
Speram ca lucrarea „Indreptar practic de medicina de familie“ – editia a 4-a, sa constituie un instrument de lucru pentru orice medic practician, prin urmare ar trebui sa nu lipseasca de la niciun cabinet de medicina de familie.


Etichete: Indreptar practic de medicina de familie, Dumitru Matei, Editura Amaltea, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.