Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Esențialul în cardiologia pediatrică

Esențialul în cardiologia pediatrică

Eliza Cinteza Alin Nicolescu
  • 19500 lei
În stoc

Wishlist

Cardiologia pediatrica s-a dezvoltat mult in tara noastra in ultimii ani.

Unul dintre motive este ca bolile cardiace la copil sunt aproape complet diferite de cele ale adultului. Medicul care le ingrijeste trebuie sa fie si pediatru, si cardiolog, adeseori si cardiolog interventionist si in stransa legatura si colaborare cu un chirurg cardiovascular pediatru.

Sesizand aceata complexitate, autoritatile au infiintat incepand din 2017 ca specialitate distincta Cardiologia Pediatrica, cu ramura de rezidentiat, prin care tinerii medici trebuie sa parcurga doua sau trei dintre ramurile atat de complexe de pediatrie si cardiologie impreuna.

Cartea de fata isi propune sa adune cunostintele amintite intr-un singur volum. Acesta este necesar pediatrului in general, cardiologului pediatru, medicului urgentist, dar si neonatologului si medicului de familie, care, de cele mai multe ori, sunt primii care trebuie sa recunoasca aceasta patologie.

Diagnosticul acestor boli complexe si, mai ales, posibilitatile reale de tratament, nu doar medical, ci si interventional sau chirurgical s-au dezvoltat mult in Romania si toate acestea trebuie cunoscute de un numar mare de medici. Cei care lucreaza in domeniu trebuie sa aprofundeze in fiecare an noi si noi date medicale, diagnostice si de tratament. Tocmai de aceea numarul de autori ai cartii de fata este impresionant. Sunt 61 de medici din tara, dar si din centre din alte tari care colaboreaza sustinut cu medicii romani.

Multumim cu caldura colaboratorilor coautori la aceasta carte. Ei s-au aflat in permanenta lupta cu cazuri complicate, cu copiii adeseori in stare grava si cu timpul dedicat meseriei, totdeauna prea scurt.

Speram ca aceasta carte sa fie de folos acestui mare numar de medici si, mai ales, acestui foarte mare numar de copii care astazi pot fi salvati si vindecati.

Eliza Cinteza
Alin Nicolescu


Etichete: Esentialul in cardiologia pediatrica, Eliza Cinteza, Alin Nicolescu, Editura Amaltea, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.