Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Nostradamus. Profeții complete pentru secolul XXI. Mario Reading

Nostradamus. Profeții complete pentru secolul XXI. Mario Reading

Mario Reading
  • 5000 lei
În stoc

Wishlist

Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, in iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului.


Atentatul de la 11 septembrie, Razboiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005, inundatiile din New Orleans sau succesiunea la tronul britanic din 2022 sunt doar cateva dintre evenimentele prezise de acesta.


Mario Reading ne ofera acum ocazia sa aruncam o privire asupra secolului XXI, chiar inainte ca mecanismul istoriei sa se puna in miscare. Ce ne rezerva oare viitorul? O alianta intre doua mari puteri pentru a pune capat razboaielor distrugatoare? Un nou crah? Un razboi global? Prabusirea monarhiei britanice?


 


„Interpretarea previziunilor lui Nostradamus seamana mult cu munca unui detectiv. Urmarirea intrepatrunderii de sensuri pentru atingerea unui final, concluzia (...) implica o munca de deductie extrem de satisfacatoare.“ MARIO READING


 


MICHEL DE NOSTREDAME (decembrie 1503–iulie 1566) a fost medic, cabalist si farmacist francez. A cunoscut celebritatea odata cu lucrarea Les Propheties, a carei aparitie, in 1555, a dus la crearea unui cult in jurul medicului francez. A fost protejat de acuzatii de blasfemie in perioada Inchizitiei de Caterina de Medici, care l-a chemat la Paris, unde a petrecut un timp alcatuind horoscoape personale si alinand durerile curtenilor. A incetat din viata la 63 de ani, rapus de guta, artrita si probleme cardiace, asa cum el insusi a prezis.


Etichete: Alexandria Librării, Nostradamus. Profeții complete pentru secolul XXI. Mario Reading, Editura Litera

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.