Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața

Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața

Carolyne Faulkner
  • 45,00 lei
În stoc

Wishlist

„O metodă nouă și inovatoare de transformare personală bazată pe stele.” (Soho House)

De mii de ani, oamenii privesc spre cerul nopții, căutând răspunsuri la problemele vieții. Și totuși, în zilele noastre, e foarte ușor să pierdem legătura cu universul și cu îndrumările importante pe care ni le poate oferi.

În Zodiile, renumita astrologă și life coach Carolyne Faulkner dezvăluie modul în care înțelepciunea străveche a stelelor îți poate da mijloacele necesare pentru a-ți trăi viața la potențial maxim. 

Metoda originală folosită de Faulkner – astrologia dinamică – nu se referă la predicții nebuloase sau la destin. În schimb, te învață să-ți descoperi calitățile, bune sau rele, asociate cu astrograma ta – poziția planetelor în momentul în care te-ai născut – și să folosești aceste cunoștințe în procesul decizional și în relații. 

Consultă Zodiile ca să afli ce trebuie să faci dacă:

- Ești un Taur inflexibil, care se opune schimbării. (Creează lucruri. Chiar și pregătirea unei mese te poate vindeca în moduri minunate.)

– Trăiești cu un Berbec, căruia îi place să discute în contradictoriu. (Nu încerca niciodată să stingi focul cu foc. Așteaptă până când partenerul tău se calmează ca să poți discuta despre ceea ce simți.)

– Ești influențat de Capricorn. (Renunță la nevoia de a te conforma. Structura este importantă, dar trebuie să fie flexibilă astfel încât să permită schimbarea adusă de dezvoltare.) 


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Zodiile, Descifrează stelele, Reașază-ți viața, Carolyne Faulkner, Editura Lifestyle, În afara colecțiilor, Reducere, Carte, Autor, Online, Dezvoltare Personală, Psihologie Practică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Jurnalul recunoștinței
Horoscop 2019. Ghidul tău astral complet
Jurnalul clipelor fericite
Motanul meu este un ipocrit

Motanul meu este un ipocrit

Helene Lasserre
Gilles Bonotaux


23,00 lei

Horoscop 2020

Horoscop 2020

Lesley Francis


22,00 lei

Livrare rapidă
Livrare în 24h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.