Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Stai drept într-o lume care se destramă

Stai drept într-o lume care se destramă

Angelique du Toit
  • 35,00 lei
În stoc

Wishlist

Te simți oprimat de presiunile traiului de zi cu zi?

Ți se pare că ești prins într-un vârtej emoțional, fiind mai mereu epuizat fizic și tot mai bolnav?

Ești furios sau neliniștit?

Ți-e frică și te simți vinovat în vreme ce jonglezi cu îndatoririle de la locul de muncă sau din familie?

Cartea Stai drept într-o lume care se destramă îți oferă metode cu aplicabilitate imediată care te ajută să te ridici deasupra circumstanțelor vieții și să fii tot ceea ce ai fost creat să fii. Viziunea profundă conținută de paginile cărții de față te va încuraja să-ți aduci Schimbarea în viață, în afacere și în viitorul menit ție. Toate aceste învățături s-au născut dintr-o experiență de viață cât se poate de reală și sunt descrise dintr-o perspectivă creștină, nefiind o simplă teorie. Angelique du Toit utilizează un stil prietenos și o scriitură personală pentru a se conecta cu tine de la suflet la suflet, asigurându-te astfel că ai toată puterea pentru a realiza schimbările necesare astfel încât să stai drept în lume, cu încredere, cu autoritate și cu bucurie, pe măsură ce problemele mărunte ale vieții cotidiene își vor relua dimensiunile reale: de importanță redusă și relativă.

„Această carte va atinge cu siguranță o coardă sensibilă în inima fiecărui cititor. Știu că ea va reînvia visurile oamenilor de a trăi momente fericite și binecuvântate. Fiecare om are un vis ce așteaptă să fie împlinit.”

- Dr. David Molapo, CEO al Fundației I CAN


Etichete: Stai drept intr-o lume care se destrama, Angelique du Toit, Editura For You, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.