Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Evoluția spontană

Evoluția spontană

Bruce H. Lipton
  • 5200 lei
În stoc

Wishlist
Numerosi oameni au trait remisii spontane, aparent miraculoase, pe care medicina evita sa le explice. Insa planeta noastra si omenirea insasi, in pericol azi, necesita investigarea acestui fenomen pentru ca avem nevoie de o "remisie spontana" la scara globala - sau, mai degraba, de o evolutie spontana.
 
Dr. Bruce H. Lipton, expert de renume mondial in stiinta emergenta a epigeneticii, demonstreaza in cartea Evolutia spontana de ce este nevoie sa ne schimbam modul in care vedem biologia si ne arata cum sa navigam in aceasta perioada tulbure din istoria planetei noastre. In colaborare cu politologul Steve Bhaerman, dr. Lipton te invita sa reconsideri:
• pilonii "incontestabil" ai biologiei, inclusiv evolutia aleatorie, supravietuirea celui mai adaptat si rolul ADN-ului
• relatia dintre minte si materie
• modul in care convingerile noastre despre natura si esenta umana ne modeleaza politica, cultura si viata
• cum fiecare dintre noi poate deveni ,,celula stem" planetara, sustinand sanatatea si cresterea lumii noastre.
 
Schimbandu-ne credintele invechite si recuperandu-ne integralitatea fiintei, putem declansa evolutia spontana, deschizandu-i speciei noastre un viitor sanatos si luminos.
 
Evolutia spontana este planul de viata pe care l-am asteptat cu totii! Printr-o combinatie perfecta de umor spiritual si dovezi stiintifice solide, Bruce Lipton si Steve Bhaerman arunca o lumina holistica noua asupra aparitiei unei noi civilizatii. Ei ne poarta dincolo de economii falimentare si extreme religioase, aratandu-ne ca acest haos reprezinta mai curand o etapa naturala dintr-un proces aflat in desfasurare decat finalul tragic al unei planete distruse. Odata ce recunoastem imaginea de ansamblu, alegerile ce duc spre o viata si o lume mai buna devin evidente. Toate invataturile despre viata, istorie si civilizatie ar trebui sa inceapa de la rolul indrumator al cartii Evolutia spontana. Este o carte minunata! - Gregg Braden

Etichete: Evolutia spontana, Bruce H. Lipton, Steve Bhaerman, Editura For You, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Efectul de lună de miere

Efectul de lună de miere

Bruce H. Lipton


2800 lei

Efectul de lună de miere

Efectul de lună de miere

Bruce H. Lipton


2000 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.