Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Aleg deplina libertate

Aleg deplina libertate

Lester Levenson
  • 6900 lei
În stoc

Wishlist

Cel mai mare soc cognitiv pe care mi l-a provocat intalnirea cu aceasta metoda se refera la fericire. Lester Levenson mi se pare a fi maestrul fericirii! Ceea ce a descoperit el despre fericire mi-a intors lumea pe dos. Pana in acel moment cautam orbeste metode de a fi fericit; fericirea parea dependenta de ceva din exteriorul meu, fiind mereu amanata in viitor, in alt loc, in alte conditii; o promisiune perpetua si mereu intangibila.
Or, fericirea despre care vorbeste Lester este fericirea simpla, fara nimic si fara opozitie - fericirea fara durere. Deci pot sa fiu intai fericit si totul va veni dupa? Exact!
Ce mi-a placut insa cel mai mult este pragmatismul acestei metode. Se prezinta singura in experienta concreta a celui ce decide sa se elibereze pentru o singura clipa de mintea sa... Acum, aici, asa!
Este o carte minunata! Este o carte despre a avea o viata fericita Acum! - Ion Bucur, Psihoterapeut facilitator Constelatii familiale


Etichete: Aleg deplina libertate, Lester Levenson, Hale Dwoskin, Editura Rolcris, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.