Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Atlas Obscura

Atlas Obscura

Ella Morton Dylan Thuras Joshua Foer
  • 119,00 lei
În stoc

Wishlist

„Am crezut că am văzut deja cele mai importante locuri din această lume. Atlas Obscura mi-a arătat că m-am înșelat… O carte încântătoare – de citit și recitit.

Genul de carte care te convinge să uiți o vreme de viața ta banală și să pornești spre destinații la care nici nu ai visat vreodată, ca să vezi lucruri pe care ar fi fost imposibil să ți le imaginezi.” (Neil Gaiman, autor al cărților Sandman și American Gods)

„Atlas Obscura s-ar putea să fie singurul lucru care ar reuși să mă determine să părăsesc apartamentul.” (Lena Dunham, creatoarea serialului Girls și autoarea cărții Not That Kind of Girl)

„Atlas Obscura este antidotul perfect la suspiciunea tot mai răspândită că excursiile din zilele noastre sunt doar niște prilejuri corporatiste de făcut cumpărături. Veți găsi aici sute de motive surprinzătoare care să vă convingă să călătoriți încă o zi și un pas mai departe... Cel mai bun ghid de călătorie conceput vreodată.” (Mary Roach, autoarea cărților Stiff și Gulp)

„Ghidul meu favorit de călătorie! Nu plecați la drum înainte de-a afla unde puteți găsi un hotel bântuit sau o poartă a iadului!” (Guillermo del Toro, regizorul filmului Labirintul lui Pan)

„Viața e scurtă. Planeta noastră e plină de curiozități și minunății... iar această minunată carte este ghidul vostru!” (Philippe Petit, acrobat și explorator)

„O carte la fel de ciudată și fascinantă ca lumea pe care o descrie.” (David Grann, autor al cărții Lost City of Z: A Tale of Deadly Obsession in the Amazon)


Etichete: Alexandria Librării, Atlas Obscura, Joshua Foer, Dylan Thuras, Ella Morton, Editura Lifestyle

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.