Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Liviu Rebreanu între contemporanii săi

Liviu Rebreanu între contemporanii săi

Icu Crăciun
  • 35,00 lei
În stoc

Wishlist

După apariţia, în 2005, a volumului cu numărul 23 care încheie seria de Opere a lui Liviu Rebreanu, realizată într-o viaţă de om de Niculae Gheran, dar şi după publicarea, fie şi parţială, de către acelaşi editor, a corespondenţei indirecte a romancierului, începe o etapă nouă în exegeza rebreniană, comentatorii având la dispoziţie o ediţie completă, cu un aparat critic impresionant. Dovadă este şi volumul Liviu Rebreanu între contemporanii săi al lui Icu Crăciun, carte care propune o privire inedită asupra modului în care cel ce a fost preşedinte al Societăţii Scriitorilor Români, director al Teatrului Naţional şi director al Direcţiei Teatrelor din România, director al Direcţiei pentru Educaţia Poporului în Ministerul Muncii, membru în conducerea Radioului Românesc a relaţionat cu personalităţi culturale ale timpului său, în context oficial, dar mai ales neoficial, dând astfel imaginea unui Rebreanu mai viu. Cu o documentare solidă, dar şi cu talentul celui care este prozatorul Icu Crăciun, cartea este interesantă şi incitantă. (Andrei Moldovan)Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Liviu Rebreanu între contemporanii săi, Icu Crăciun, Editura Școala Ardeleană

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.