Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
10 lucruri de care au nevoie fetele ca să crească puternice și libere

10 lucruri de care au nevoie fetele ca să crească puternice și libere

Steve Biddulph
  • 45,00 lei
În stoc

Wishlist

„Dacă ai fete, trebuie să citești această carte. Te va ajuta să alegi cea mai bună cale pentru a-ți crește fiica.“ –The Sunday Times

Să crești o fată este o provocare. În ziua de azi – mai mult ca oricând – există numeroși factori care răpesc ani buni din copilăria unei fete și o pot transforma într-o adolescentă și, ulterior, într-o femeie neîmplinită și nefericită. Internetul, mass-media și întreg mediul înconjurător au o influență decisivă asupra copiilor și le pot distruge viața dacă părinții nu sunt pregătiți să-i protejeze.

Această carte propune 10 elemente-cheie, testate pe sute de părinți din întreaga lume, care te vor ajuta să le oferi fetelor tale șansa să crească în siguranță și să pornească cu bine în viață. Renumitul psiholog Steve Biddulph oferă în acest volum excepțional nu doar informații prețioase, ci și o experiență interactivă. Întrebările și testele te vor ajuta să identifici ce este unic la familia ta și la fetele tale; cu ajutorul lor vei afla ce trebuie să faci ca să fii părintele de care copila ta are nevoie. 

Aceasta nu e doar o carte. Este un strigăt de luptă. Trebuie să lupți dacă vrei ca fiica ta să aibă o copilărie fericită și să ajungă o femeie extraordinară. Vei descoperi în aceste pagini armele de care ai nevoie.

  • Autor: Steve Biddulph
  • Editura HUMANITAS
  • ISBN: 978-973-50-6691-8
  • Număr pagini: 208
  • Ediție: I
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 18x23
  • Anul: 2020

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, 10 lucruri de care au nevoie fetele ca să crească puternice și libere, Steve Biddulph, Editura Humanitas, Parenting

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Livrare rapidă
Livrare în 24h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.