Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
1000 de cuvinte în engleză

1000 de cuvinte în engleză

Editura GIRASOL
  • 4500 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Aceste minidictionar englez-roman ii invata pe copii vocabularul de baza al limbii engleze intr-un mod usor si placut. Fiecare termen este insotit de pronuntia corespunzatoare si de ilustratii sugestive care ajuta la asocierea cuvantului cu semnificatia sa. Este un instrument perfect pentru invatarea limbii engleze!

"Acest dictionar este destinat copiilor care incep sa faca primii pasi in limba engleza, precum si celor care au deja unele notiuni si vor sa-si imbogateasca vocabularul de baza. Dupa cum veti vedea, este o carte cu un corp de litera potrivit si ilustratii color foarte expresive si atragatoare, care faciliteaza folosirea ei si totodata stimuleaza interesul pentru limba si invatarea acesteia.
Fiecare cuvant este tiparit cu litere bold, avand alaturi, in paranteza, pronuntia. Aceasta pronuntie este redata conform normelor internationale de transliterare si este de dorit ca parintele sa-I ajute pe copil sa invete sa o citeasca. De asemenea, este de dorit si accentul corect al cuvantului in limba engleza.
Vocabularul din acest dictionar a fost ales tinand cont de cuvintele cel mai frecvent folosite de copii in diferitele contexte in care se regasesc: acasa, la scoala, pe strada etc. In carte se afla si informatii din diverse domenii de interes: lunile anului, zilele saptamanii, culori, Halloween, Craciun etc.
  • Editura GIRASOL
  • Cod Produs: 9786065259218
  • Număr pagini: 238
  • Limba: romana
  • Format disponibil: hardcover
  • Dimensiune:
  • 160 x 220
  • Anul: 2017

Etichete: 1000 de cuvinte in engleza, Editura Girasol, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.