Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Evaluare națională. Limbă și comunicare. Limba română-limba engleză. Ghid de pregătire clasa a VI-a

Evaluare națională. Limbă și comunicare. Limba română-limba engleză. Ghid de pregătire clasa a VI-a

Madalina Vincene
  • 35,90 lei
Stoc epuizat

Wishlist
Evaluare nationala Limba si comunicare cls 6 limba romana-limba engleza - Madalina Vincene, editura Litera: Setul contine: Ghidul de pregatire pentru Evaluarea Nationala - Limba si comunicare (Limba romana si Limba engleza), clasa a VI-a cuprinde: - 20 de teste pentru a te pregati in vederea sustinerii Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VI-a - sugestii de rezolvare Caiet de evaluare pentru Evaluarea Nationala - Limba si comunicare (Limba romana si Limba engleza), clasa a VI-a Acest caiet insoteste Ghidul de pregatire pentru Evaluarea Nationala - Limba si comunicare (Limba romana-Limba engleza), clasa a VI-a si cuprinde variante de teste elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare al MENCS. Iti recomandam sa lucrezi fiecare test in 60 de minute, asa cum este prevazut in Metodologia de organizare si desfasurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, incercand sa nu te intrerupi pana nu termini. Astfel, vei face un antrenament foarte util pentru pregatirea ta. Dupa rezolvarea fiecarui test, verifica impreuna cu profesorul si colegii tai corectitudinea raspunsurilor. Daca intampini dificultati, e bine sa revezi teoria si sa rezolvi din nou.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.