Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Pământul iubit de zei

Pământul iubit de zei

Guy Gavriel Kay
  • 38,00 lei
În stoc

Wishlist

Felul în care ne reamintim schimbă felul în care am trăit. Timpul curge în ambele sensuri. Ne transformăm vieţile în poveşti.

Două sute cincizeci de Cai Celești sunt o mare onoare, însă și o povară, mai ales când soarta întregului Imperiu Kitai depinde de ei. Cinstirea memoriei tatălui și a celor căzuți în luptă îi aduce lui Tai o răsplată umbrită de îndoială. Este un dar periculos care va schimba ritmul dansului puterii pe pământul iubit de zei.

Lumea putea să-ți ofere otravă într-o cupă cu nestemate sau să-ți facă daruri surprinzătoare. Uneori nu știai care dintre cele două era.

„Realmente tot ce și-ar putea dori un cititor de la o carte: o aventură plină de suspans, o poveste de dragoste, un bildungsroman, o cronică militară, o tragedie… și lista poate continua. Este un festin narativ, o povestire frumos scrisă care va frânge inimile cititorilor și le va aduce lacrimi în ochi până la sfârșit.” (The Globe and Mail)

„Pământul iubit de zei al lui Guy Gavriel Kay este cartea pe care o vei pune în topul preferințelor în vacanța de vară.” (The Washington Post)

„O problemă recurentă în proza fantasy și science-fiction este absența personajelor feminine puternice și plauzibile. La Kay însă acestea sunt desăvârșit construite și credibile, nefiind doar banale prezențe care să umple spațiul.” (Winnipeg Free Press)

„În Pământul iubit de zei, Kay explorează dinastia Tang din China secolului al VIII-lea. Romanul este amplu, convingător și puternic.” (Telegraph-Journal, Saint John)

„O scriere magnifică, măiestrită fără cusur, care îl atrage pe cititor într-un vârtej și nu-i mai dă drumul... O aventură palpitantă care include personaje strălucitoare, violență, intrigi și trădare.” (The Huffington Post)

  • Autor: Guy Gavriel Kay
  • Editura PALADIN
  • ISBN: 978-606-8673-77-6
  • Număr pagini: 668
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Hardcover
  • Dimensiune: 15x22
  • Anul: 2018

Etichete: Alexandria Librării, Pământul iubit de zei, Guy Gavriel Kay, Editura Paladin, Fantasy Masters

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.