Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Fiica

Fiica

Anna Giurickovic Dato
  • 35,00 lei
În stoc

Wishlist

Roman nominalizat la premiile Strega 2017 și Brancati 2018 

Fiica descrie relația ambiguă dintre o mamă și fiica ei, atunci când se luptă pentru favorurile sexuale ale aceluiași bărbat. 

Silvia l-a cunoscut pe Giorgio când avea doar șaisprezece ani. Ea era o adolescentă naivă, el avea deja o carieră solidă în diplomație. Un bărbat puternic, cu un secret teribil. 

Două decenii mai târziu, văduvă în urma morții misterioase a lui Giorgio, Silvia se îndrăgostește de Antonio. În timpul unui prânz, ea asistă șocată la încercarea Mariei, fiica sa adolescentă, de a-i seduce iubitul. Oare Maria este cu adevărat inocentă? De ce își dorește atât de mult să-l cucerească pe Antonio? Iar Silvia chiar nu avea habar de viața secretă a lui Giorgio? Răspunsurile apar în dansul erotic al Mariei, în exaltarea lui Antonio și în amintirile senzuale ale Silviei. 

Fiica pune la îndoială toate certitudinile noastre: victimele sunt în același timp călăi, iar inocenții sunt și vinovați.

„O poveste dramatică de familie, care explorează, cu o maturitate ieșită din comun, laturile întunecate și cumplite ale sufletului omenesc.” (ilLibraio.it) 

„Un roman care se metamorfozează implacabil, întocmai ca unele povestiri ale lui Irène Némirovsky.” (La Lettura – Corriere della Sera)

„O poveste tulburătoare, scrisă cu mare talent și sensibilitate.” (Simonetta Agnello Hornby, autoare de bestselleruri publicate în peste douăzeci de limbi)Etichete: Alexandria Librării, Fiica, Anna Giurickovic Dato, Editura TREI, Eroscop

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.