Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Adevărul

Adevărul

Care Santos
  • 29,00 lei
În stoc

Wishlist

Acuzat pe nedrept de o crimă pe care n-a comis-o, tânărul Éric părăsește centrul pentru minori în care și-a petrecut ultimii patru ani și încearcă să se reintegreze într-o societate plină de prejudecăți ‒ și de tentații ‒, care nu e gata să-l primească cu brațele deschise. Îi dau putere teamă de a nu fi absorbit în viața cartierului imund de la periferia Barcelonei, unde trăiște fami¬lia să, dorința de a-și continuă studiile, bucuria de a citi și dragostea pentru Xenia, în calea căreia se ridică atâtea piedici. Vor fi cărțile și față pe care o iubește argu¬mente îndeajuns de puternice pentru a depăși greutățile de acum?

Cred că doar disperarea sau singurătatea sau un amestec sinucigaș din ambele m-a făcut să formez numărul Xeniei, deși știam că nu aveam cum să vorbesc cu ea. Am înregistrat o tăcere lungă de peste două minute. În ea reuneam toată tristețea, toată singurătatea, toată furia mea.

Romanul Adevărul (2017), continuarea bestsellerului premiat Minciună (2015), dovedește încă o dată forța creatoare a autoarei și abilitatea ei de a scrie povești puternice, emoționante și pline de empatie. Personajele sale – adolescenți cărora viața le servește uneori lecții dure – reușesc să își dea singure o nouă șansă și să își găsească propriul drum.

CARE SANTOS (n. 1970, Mataro, Spania), una dintre cele mai cunoscute și mai iubite romanciere contemporane, și-a descoperit pasiunea pentru scris la opt ani, iar la 14 ani a câștigat prima competiție literară.

Scriitoarea a debutat în 1995, iar de atunci și până acum a semnat numeroase române, volume de proză scurtă, volume de poezii, precum şi mai multe cărți pentru copii și adolescenți, pentru care a primit o serie de premii importante. Romanele sale sunt traduse în română și publicate la Editura Humanitas Fiction, în colecția „Raftul Denisei“.

Romanul Minciună (2015) este unul dintre cele mai puternice și mai emoționante române pentru adolescenți din ultimii ani. Scriind cu empatie și ocolind abil capcană „lecției de viață“ oferite pe ton didactic, Care Santos izbutește să spună o poveste zguduitoare, care-i va ajută pe cititori să se maturizeze și să aprecieze, în același timp, literatură adevărată.

  • Autor: Care Santos
  • Editura HUMANITAS
  • ISBN: 9789735068677
  • Număr pagini: 200
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2020

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Adevărul, Care Santos, Editura Humanitas, Epic Books

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


1000 de întrebări și răspunsuri. Istoria lumii

1000 de întrebări și răspunsuri. Istoria lumii

Evaluează-ţi cunoştinţele de istoria lumii şi călătoreşte de-a lungul a 5 500 de ani plini de evenim..


29,90 lei

1924. Anul care l-a creat pe Hitler. Vol. 125
Strania sinucidere a Europei. Imigrație, Identitate, Islam
Poftă de ciocolată

Poftă de ciocolată

Care Santos


37,00 lei

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Care Santos
Francesc Miralles


27,00 lei

Încăperi ferecate

Încăperi ferecate

Care Santos


39,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.