Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Caiet pentru stimularea imaginației 5-7 ani

Caiet pentru stimularea imaginației 5-7 ani

Cristina Mate
  • 2500 lei
În stoc

Wishlist
Lucrarea Caiet pentru stimularea imaginatiei. 5 - 7 ani este conceputa ca material de lucru pentru grupa mare si clasa pregatitoare. Cu ajutorul acestui caiet, copiii isi dezvolta imaginatia prin rezolvarea sarcinilor de lucru diverse si atractive.
 
Imaginatia este o competenta cheie pentru viitor. Are un rol important in dezvoltarea gandirii, a memoriei, a atentiei, a abilitatilor de comunicare, a stimei de sine, a empatiei, a increderii in propriile abilitati, a capacitatii de a gasi rapid solutii la probleme.
 
Cerintele din acest caiet sunt diverse si astfel concepute incat sa fie rezolvate cu placere si sa fie cat mai apropiate de interesele copiilor si universul lor de cunoastere. Copiii sunt provocati sa isi imagineze un alt final pentru o poveste, sa deseneze in jurnalul de calatorie ceea ce observa intr-o padure fermecata, sa deseneze un oras imaginar, sa inventeze nume haioase pentru copii sau pentru dinozauri, sa gaseasca obiecte din mediul inconjurator care pot avea doar o anumita culoare si multe alte activitati deosebite.

Etichete: Caiet pentru stimularea imaginatiei 5-7 ani, Cristina Mate, Nicoleta Din, Editura Paralela 45, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.