Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Reconstrucția. Cum să-ți refaci viața după divorț sau despărțire

Reconstrucția. Cum să-ți refaci viața după divorț sau despărțire

Bruce Fisher Robert Alberti
  • 4900 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Reconstrucția. Cum să-ți refaci viață după divorț sau despărțire este cartea de care ai nevoie pentru a-ți reîncepe viață atunci când simți că tot ce-ai construit până atunci se năruie în jurul tău. Fiind considerată în repetate rânduri cea mai bună carte pentru cei aflați într-un divorț sau la capătul unei relații importante din viață lor, a cunoscut numeroase reeditări, a fost tradusă în mai mult de 10 limbi și s-a vândut în peste un milion de exemplare în decursul timpului.

Modelul Reconstrucției după divorț în 19 pași al lui Bruce Fisher este rezultatul a peste 20 de ani de cercetări și evaluări și a integrat feedbackul unui număr uriaș de participanți la seminarele organizate de autor pentru cei divorțați. El reprezintă cea mai bine documentată strategie disponibilă în prezent, ajutând oamenii din întreagă lume să depășească dificultățile acestei etape conflictuale de viață. În același timp, urmând acest model, părinții reușesc să-și ajute la rândul lor copiii, învățând să construiască în timp relații sănătoase cu aceștia și cu noi parteneri de viață.

Prezentând în mod simbolic procesul reconstrucției că pe un urcuș anevoios pe muntele vieții, volumul de față va oferă instrumentele necesare pentru a încheia ascensiunea și a ajunge în vârf, acolo unde priveliștea și sentimentul reușitei ne răsplătesc toate eforturile. Aceste instrumente va vor ajută:

- să depășiți furtunile emoționale ce însoțesc despărțirea și să gestionați sentimentele ce apar pe traseul reconstrucției: negarea, furia, frică, singurătatea, suferință;

- să va înțelegeți mai bine pe dvs. și pe partenerul de viață, raspunzandu-va la întrebările obsedante „de ce m-a părăsit?”, „cum am ajuns aici?”, „de ce a eșuat căsnicia mea?”, „merit să fiu iubit(a)?” și altele;

- să va redobândiți încrederea în sine și în ceilalți;

- să va construiți autonomia și integritatea personală, obțînând astfel capacitatea de a face cele mai bune alegeri în viitor.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Freud neortodox. Așa cum se vede de pe divan

Freud neortodox. Așa cum se vede de pe divan

Beate Lohser
Peter M. Newton


4900 lei

Ultraînvățarea

Ultraînvățarea

Scott H. Young


3900 lei

Metauman. Eliberează-ţi potenţialul infinit
Întâlniri cu femei-fântână

Întâlniri cu femei-fântână

Jacques Salomé


4000 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.