Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Bitcoin & blockchains

Bitcoin & blockchains

Anthony Lewis
  • 9100 lei
În stoc

Wishlist

Bitcoin, blockchain-urile și criptomonedele sunt fascinante pentru mine, deoarece există atât de multe elemente de înțeles. Această natură multidisciplinară este unul dintre motivele pentru care eu, ca de altfel mulți alții, iubesc industria — este ușor să fii absorbit în gaura iepurelui și, pe măsură ce încerci să înțelegi fiecare element, fiecare răs-puns naște mai multe întrebări. Călătoria începe cu „Ce este Bitcoin?”, dar explicațiile și răspunsurile vin din disciplinele economie, drept, in-formatică, finanțe, societate civilă, istorie, geopolitică și multe altele. Ai putea crea un curriculum pentru un curs de liceu pe acest subiect destul de cuprinzător în jurul Bitcoin și să ai încă o mulțime de materiale de rezervă rămase.


Etichete: Bitcoin, blockchains, Anthony Lewis, Editura Cartea Romaneasca Educational, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.