Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Regii blestemați. Crinul și leul (vol. 6)

Regii blestemați. Crinul și leul (vol. 6)

Maurice Druon
  • 24,90 lei
În stoc

Wishlist

Crime, războaie și trădări, minciuni și senzualitate, prăbușirea unei mari dinastii și intrigile politice care au influențat decisiv istoria Franței. 

Carol al IV-lea tocmai a murit, iar odată cu dispariția lui dinastia capețiană se stinge, împlinind astfel blestemul templierilor. Deschizându-i calea spre tron vărului său Filip, din dinastia de Valois, Robert d’Artois se așteaptă să primească în schimb pământurile familiei sale, pentru care nu s-a dat în lături nici de la realizarea de falsuri, nici de la sperjur sau crimă. Dar trădările sunt departe de a se fi terminat, iar contele Robert este nevoit să fugă din țară și să ceară adăpost în Anglia. Săbiile se ascut iar, leul se trezește, și un nou pretendent la tron amenință încă o dată Franța... 

„Sălbatic, senzual, plin de viață, bogat documentat..., printre cele mai bune romane istorice.” (The Times Literary Supplement)

„Regii blestemați are de toate: regi de fier și regine sugrumate, războaie și trădări, minciuni și senzualitate, înșelătorii, rivalități de familie, blestemul cavalerilor templieri, bebeluși schimbați la naștere, femei-lup, prăbușirea unei mari dinastii, iar toate acestea (sau mare parte din ele) sunt luate direct din paginile de istorie. și, credeți-mă, familiile Stark și Lannister nu sunt mai interesante decât Capețienii și Plantageneții. Fie că ești pasionat de istorie sau de literatura fantasy, nu vei putea lăsa din mână romanele lui Druon: este Urzeala tronurilor în original.” (George R.R. Martin)


  • Autor: Maurice Druon
  • Editura LITERA
  • ISBN: 978-606-741-109-6
  • Număr pagini: 336
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 14x21
  • Anul: 2015

Etichete: Alexandria Librării, Regii blestemați, Crinul și leul, Maurice Druon, Editura Litera

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


O lume la îndemână

O lume la îndemână

Maylis de Kerangal


49,90 lei

Blestemul de la cumpăna apelor

Blestemul de la cumpăna apelor

Elizabeth Kay


24,99 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.