Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
44 de capitole despre 4 bărbați

44 de capitole despre 4 bărbați

BB Easton
  • 49,00 lei
În stoc

Wishlist
Jurnalul secret al unei femei îi schimbă complet căsnicia în acest memoir amuzant și îndrăzneț Consilierii școlari n-ar trebui să scrie cărți despre sex. Chestia asta ar fi considerată imorală și ofensatoare. Din fericire pentru tine, moralitatea n-a fost niciodată punctul meu forte. După ce ani în șir am încercat să-mi condimentez viața sexuală, în cele din urmă am renunțat și am început să țin un jurnal. Poate că soțul meu superb, rece, priceput la calcule, pur și simplu nu era capabil de genul de pasiune la care visam eu. În definitiv, toți foștii mei iubiți – un artist de tatuaje devenit combatant în Marina Statelor Unite, un rocker punk cu față de copil, un basist heavy metal – erau cu toții la fel de plini de testosteron ca eroii din romanele mele de dragoste preferate. Dacă nu mai puteam avea parte din nou de genul ăla de pasiune în viața adevărată, măcar puteam scrie despre asta. „BB Easton scrie cu inteligență, perspicacitate și umor. Știe să transpună în pagină povești adevărate, așa că devii instantaneu fanul ei." - Inked in Chapters „Băieții răi și tatuați sunt ca un drog de care nu pot să mă las. Devorez romanele de dragoste cu antieroi de parcă ar fi un grup de alimente esențiale. iPhone ul meu dă pe dinafară de piesele a o mie de rockeri alternativi anxioși și cu voci șoptite, gata să mi umple capul de îndată ce apăs butonul, ori de câte ori simt nevoia să evadez."
  • Autor: BB Easton
  • Editura TREI
  • ISBN: 978-606-40-0962-3
  • Număr pagini: 352
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2021

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, 44 de capitole despre 4 bărbați, BB Easton, Editura TREI, Ficțiune

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.