Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Arta de a fi femeie

Arta de a fi femeie

Svetlana Sauciuc
  • 5040 lei
În stoc

Wishlist

Pentru Ea s au ridicat temple, pentru Ea s au purtat războaie, pentru Ea s au scris poezii, pentru Ea s au ţinut serbări… Astăzi, mai frumoasă ca oricând, dar mai inconştientă ca oricând de adevărata sa natură, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinaţie. Pentru că este cu mult mai pătrunsă de spirit, însă cu mult mai departe de adevărata spiritualitate, inconştientă de adevărata sa natură. (…)
Femeia a uitat sau a abandonat adevărata putere feminină: seducţia!
Fiecare femeie s a născut cu propriul mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal, dar nu a învăţat să şi folosească la întreaga sa capacitate această forţă imensă care se află înlăuntrul ei. O femeie nu trebuie să înceteze în nicio împrejurare să fie femeie. Deoarece cu cât îşi va folosi mai mult această energie feminină, acest potenţial care se află ascuns în ea, cu atât va fi mai eficientă, deoarece îi va stimula astfel mai bine pe bărbaţi.
O femeie nu trebuie să uite atributele feminităţii, să fie calde, să fie bune şi înţelegătoare, să uite ce înseamnă să iubească şi să înflorească sub atingerea magică a iubirii.
Arta de a fi femeie ne învață trucurile de a fi feminine, de a ne lăsa ghidate de emoție într-o lume tot mai cerebrală.


Etichete: Arta de a fi femeie, Svetlana Sauciuc, Editura Ideea Europeană, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.