Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Revoluția somnului

Revoluția somnului

Arianna Huffington
  • 49,00 lei
În stoc

Wishlist

Relația noastră cu somnul trece printr-o adevărată criză! Munca peste program, viaţa de familie, conectarea permanentă la telefoane şi la internet, aspiraţiile și temerile noastre — totul stă în calea detaşării necesare regenerării de care avem nevoie. Nu mai dăm nicio şansă somnului şi credem că acesta este preţul care trebuie plătit pentru a avea succes!

Arianna Huffington dezvăluie misterul şi puterea transformatoare a somnului şi ne arată cum să ne eliberăm de griji, să ieșim din timp, să ne umplem de energie şi să revenim la viețile noastre cu sufletul revigorat. O definiţie a succesului care nu include starea de bine, înțelepciunea şi dăruirea ne va împiedica să descoperim ceea ce prețuim și ceea ce dă sens vieții noastre. 

Suntem aşa cum dormim! Dacă vrem să avem succes, trebuie să începem cu somnul!

„Arianna Huffington demonstrează că somnul este absolut necesar sănătăţii, un factor esenţial în atingerea scopurilor noastre. Avem nevoie de somn pentru a reuşi!” (Sheryl Sandberg, COO Facebook)

„Dacă nu citeşti Revoluția somnului, în mod sigur vei regreta după ce vei muri. Nu credeam că am nevoie de o carte care să mă ajute să dorm, dar aveam! Somnul este totul — e principalul lucru pe care l-am aflat.” (Bill Maher)


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Revoluția somnului, Arianna Huffington, Editura Curtea Veche, Biblioterapia, Reducere, Carte, Autor, Online, Dezvoltare Personală, Psihologie Practică, Sănătate, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Ceaiuri din plante medicinale

Ceaiuri din plante medicinale

Gheorghe Mohan


19,90 lei

Simplissime. Cea mai simplă carte de Yoga din lume
Puterea vindecătoare a apei

Puterea vindecătoare a apei

Fereydoon Batmanghelidj


37,90 lei

Împăratul tuturor bolilor. O biografie a cancerului
Descoperă-te

Descoperă-te

Andreea Raicu


80,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.