Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Anthony William

Anthony William

Anthony William Coviello, cunoscut profesional ca Anthony William sau Medicul medical, este un mediu autoproclamat care oferă sfaturi medicale și de sănătate bazate pe presupusa comunicare cu un spirit din viitor.


Vindecarea glandei tiroide

Vindecarea glandei tiroide

În carte autorul ne revelează o perspectiva complet diferită asupra epidemiei actuale de boli ale tiroidei. Încurajându-și cititorii să devină propriii lor experți în domeniul tiroidei, el le explică în detaliu cauza reală a problemelor lor de sănătate, inclusiv a tuturor inflamatiilor, bolilor autoimune și a zeci de alte simptome și afecțiuni, după care le oferă o trusa de prim ajutor care le poate schimbă întreagă viață, ajutându-i să își vindece glanda tiroidă și să își recapete sănătatea și vitalitatea. Abordarea lui diferă de toate celelalte și așa cum îți pot confirmă deja milioane de fani și de adepți care îl urmează – este o abordare care da rezultate foarte bune.Glanda tiroidă este ultimul subiect la modă în domeniul sănătății. De la bătrâni la adulții în putere, ba chiar și la copii, din ce în ce mai mulți oameni – îndeosebi femeile – aud că principalul motiv pentru care se simt obosiți, se îngrașă, suferă de o stare de confuzie mentală, de pierderi ale memoriei, de dureri, amorțeli și furnicături, de insomnie, căderea părului, bufeuri de căldură, sensibilitate la frig, constipație, balonare, anxietate, depresie, palpitații cardiace, pierderea libidoului, agitația picioarelor etc. – este tiroidă. În consecință, toată lumea dorește să afle cum poate scapă din această capcană a unei tiroide dezechilibrate. Deși oamenii de știință și medicii au început să acorde o atenție din ce în ce mai mare glandei tiroide, aceste simptome nu au dispărut, iar bolnavii nu se vindecă de ele. Simplă diagnosticare a unui bolnav cu „boală lui Hashimoto”, „hipotiroidism” sau un alt nume sofisticat de acest fel nu explică nicicum miriadele de probleme de sănătate pe care le experimentează pacientul. Explicația are de-a face cu un adevăr fundamental care rămâne neobservat: problemele glandei tiroide nu reprezintă cauza ultima a problemelor de sănătate de care suferă oamenii. O tiroidă dezechilibrată este doar un simptom în plus al unei probleme mult mai mari decât cea care afectează micuța glanda de la nivelul gâtului. Adevărată cauza este mult mai invazivă, afectând întregul corp și fiind responsabilă pentru întreagă gama de simptome și afecțiuni atribuite îmbolnăvirii glandei tiroide.În cartea Medium Medical: Vindecarea glandei tiroide, Anthony William – Mediumul Medical – ne revelează o perspectiva complet diferită asupra epidemiei actuale de boli ale tiroidei. Încurajându-și cititorii să devină propriii lor experți în domeniul tiroidei, el le explică în detaliu cauza reală a problemelor lor de sănătate, inclusiv a tuturor inflamatiilor, bolilor autoimune și a zeci de alte simptome și afecțiuni, după care le oferă o trusa de prim ajutor care le poate schimbă întreagă viață, ajutându-i să își vindece glanda tiroidă și să își recapete sănătatea și vitalitatea. Abordarea lui diferă de toate celelalte și așa cum îți pot confirmă deja milioane de fani și de adepți care îl urmează – este o abordare care da rezultate foarte bune...


53,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.