Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Pescărușul

Pescărușul

Ann Cleeves
  • 34,00 lei

Wishlist

Prezentare carte

Vera Stanhope se confruntă cu un adversar mai vechi: fostul detectiv inspector-șef John Brace, acum deținut al închisorii din localitate. Brace a fost condamnat pentru corupție și implicare în uciderea unui paznic de vânătoare – iar Vera a fost printre cei care l-au adus în fața legii.

Brace promite să-i dea Verei informații despre moartea lui Robbie Marshall, un traficant notoriu, în schimbul eliberării înainte de termen. Când detectiva îi urmează indiciile și descoperă două cadavre în loc de unul, lucrurile se complică.

Investigația o poartă pe Vera înapoi în timp, foarte aproape de casă: Brace, Marshall și un străin misterios poreclit „Proful” erau prieteni apropiați ai tatălui ei. Vera trebuie să-și înfrunte prejudecățile și amintirile nedorite, iar trecutul se ciocnește periculos de mult cu prezentul.

Un roman intens, despre corupția din adâncul unei comunități mici și despre fragilitatea și fracturile relațiilor de familie.

Receptare critică

„Mai întunecat și mai complex ca niciodată.” (Woman & Home)

„Niciodată la modă, supraponderală, arțăgoasă, singură și fără să-i pese câtuși de puțin ce cred alții despre ea, Vera Stanhope e unul dintre cei mai buni detectivi din lume.” (Winnipeg Free Press)

„Această poveste nuanțată, inteligentă, îi va încânta și pe fanii seriei, și pe noii cititori.” (Publishers Weekly)

„O ador pe Vera, care e un fel de încrucișare între Miss Marple și Columbo… Mai vrem, vă rog!” (Crime Fiction Lover)


Etichete: Alexandria Librării, Pescărușul, Ann Cleeves, Editura Crime Scene Press

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.