Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
De ce dansăm de bucurie și fierbem de furie?

De ce dansăm de bucurie și fierbem de furie?

Andrea Schutze
  • 4900 lei
În stoc

Wishlist

De ce dansăm de bucurie și fierbem de furie – Întrebările copilăriei, o carte potrivită copiilor cu vârsta peste 5 ani, îi invită pe aceștia să descopere cele 15 povești amuzante, pline de aventură, fantastice și de fiecare dată încărcate de emoții.


La începutul cărții, autorul ne vorbește despre emoții și importanța acestora. Tot despre emoții este vorba și în următoarele povești.


Povești mici despre sentimente mari! Când ești mic, de unde știi că e bine să fii supărat? Cum să faci față fricii sau cum se simte fericirea? Copiii nu își pot numi încă sentimentele, dar le simt cu atât mai puternic. Cu o mare empatie, autorul Andrea Schütze povestește despre lumea turbulentă a emoțiilor și o explică dezinvolt și distractiv.


15 povești despre fericire, furie, frică și mândrie, care explică informații factuale în povești distractive citite cu voce tare.


Distracție plăcută la citit și la ascultat! Și, fără să fiți conștienți de asta, chiar în acest moment v-ați schimbat expresia facială. Presupun că aceasta ar putea fi o expresie care arată curiozitatea, nerăbdarea.


Să începem!


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, De ce dansăm de bucurie și fierbem de furie, Andrea Schutze, Editura Didactica Publishing House

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Te plac așa cum ești. Joelle Tourlonias Andrea Schutze

Te plac așa cum ești. Joelle Tourlonias Andrea Schutze

Joelle Tourlonias
Andrea Schutze


3990 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.