Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Analiza datelor cu Microsoft Excel

Analiza datelor cu Microsoft Excel

Mihaela Oleksik
  • 5499 lei
În stoc

Wishlist

Analiza datelor cu Microsoft Excel va propune o incursiune in lumea instrumentelor Microsoft Excel dedicate analizei statistice a datelor experimentale. Desi Microsoft Excel nu este un software dedicat prelucrarii statistice a datelor, raspandirea acestui software si mai ales faptul ca acesta contine un set impresionant de functii si instrumente statistice, grupate intr-un add-ins numit Data Analysis, il recomanda si pentru prelucrarea statistica a datelor experimentale.

Cartea se adreseaza tuturor celor care, avand cunostinte de baza Microsoft Excel, doresc sa invete cum pot utiliza facilitatile oferite de acesta pentru prelucrarea si analiza statistica a datelor, fie acestea date experimentale, date obtinute in urma proceselor de productie, sau de cu totul alta natura.

Structurata pe 9 capitole si continand 3 anexe, cartea abordeaza aspecte fundamentale ale: statisticii descriptive, distributiei probabilitatilor, statisticii inferentiale, tabelelor pivot, regresiei si corelatiei liniare, regresiei multiple, testelor ANOVA, seriilor de timp. Cartea se incheie cu un capitol dedicat Controlului calitatii. Anexele contin informatii despre principalele functii Microsoft Excel utilizate in carte, despre pachetul Data Analysis si setul de instrumente statistice de care dispune si, in final, un mic dictionar de termeni statistic.


Etichete: Analiza datelor cu Microsoft Excel, Mihaela Oleksik, Liviu Rosca, Editura Pro Universitaria, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.