Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Adio, singurătate... Salut, iubire!

Adio, singurătate... Salut, iubire!

Ana Serna Henar Inigo
  • 32,00 lei
În stoc

Wishlist

Pentru prietenil din pădure, sosirea verii înseamnă un singur lucru: pleacă în tabăra! Dar pentru Olivia nu e vacanță la care se aștepta: și-a rupt piciorul și nu se mai poate juca nimic. Prietenli ei se distrează de minune... oare nu se gândesc deloc la ea? Și totuși, Olivia nu este singură, așa cum va descoperi curând. Te poți simți singur chiar dacă ești înconjurat de lume, așa cum te poți simți aproape de cei dragi chiar și în singurătate. lubirea nu ține cont de distanță.


 

Ana Serna este autoare de literatură pentru copii și psihopedagog. Henar Inigo este psiholog pentru copii și adolescenți.Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Adio, singurătate, Salut, iubire, Ana Serna, Henar Inigo, Editura Girasol

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.