Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Alwyn Hamilton

Alwyn Hamilton

Alwyn Hamilton, scriitoare canadiană, s-a născut în 1988 la Toronto, dar și-a petrecut copilăria în Europa. După ce s-a mutat în Franța, unde a studiat în Baune, a mers la Cambridge University, unde s-a dedicat istoriei artei. În 2016 a debutat cu romanul „Rebelul nisipurilor”, care s-a bucurat de un real succes.


Lupta lui Amani

Lupta lui Amani

Al treilea volum din trilogia REBELUL NISIPURILORSa inceapa batalia finala!Cand Amani a scapat din orasul sau natal, nu si-a imaginat ca o sa intre in randul revolutionarilor si cu atat mai putin ca o sa ajunga lidera lor. Dar, dupa ce nemilosul sultan din Miraji l-a incarcerat pe printul rebel Ahmed in orasul mitic Eremot, ea nu mai are de ales.Inarmata doar cu un revolver, inteligenta si puterile ei demdji, Amani trebuie sa adune un grup de razvratiti si sa porneasca intr-o misiune de salvare prin desertul neiertator, spre un loc care nu exista pe nicio harta.Pe masura ce camarazii ei cad rapusi, Amani incepe sa se intrebe daca este, cu adevarat, comandanta de care acestia au nevoie sau daca nu cumva ii duce spre o moarte sigura.„Autentica, romantica si extrem de antrenanta... O sa fiti mereu de partea lui Amani in timpul aventurilor ei.“Rae Carson„Pentru prima data in viata mea, eram singura.Nu mai eram inghesuita intr-o casuta amarata impreuna cu copiii matusii mele.Nu eram nici cu Jin, intr-o caravana care traversa desertul.Nu eram nici intr-un cort in tabara rebelilor si n-o mai aveam pe Shazad alaturi, sa-mi sara in aparare dac-as fi avut nevoie.Nu eram inconjurata de femei in harem. […]Mi-am dorit sa fac in asa fel, incat sa ii tin pe toti departe de primejdie, insa acum nu-l mai aveam pe Jin sa ma sustina.Si nu ii mai aveam nici pe gemeni sa ma ia in zbor de aici daca totul mergea prost. Nu il aveam pe Sam sa tranteasca o gluma cum stia el, sa alunge tacerea care imi facea mintea sa hoinareasca departe, in locuri infricosatoare.Eram in iad, si intrasem aici de bunavoie.“..


44,99 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.