Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

Alice DeVille

Alice DeVille este cunoscută pe plan internațional că astrolog, scriitoare și consultanță specializată în practici de afaceri, managementul carierei și al schimbării, afaceri imobiliare, sănătate, relații și dezvoltare personală. 


Horoscop 2022. Ghidul tau astral complet

Horoscop 2022. Ghidul tau astral complet

Horoscop 2022. Ghidul tau astral complet de Alice DeVilleAveti sansa sa va planificati cel mai bun an urmarind previziunile astrologice si analiza detaliata pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Veti afla cum sa faceti alegeri intelepte pentru a profita de oportunitatile ivite luna de luna. Fie ca va doriti o noua iubire, relatii mai satisfacatoare, un loc de munca mai bun, o cariera de succes sau o binemeritata vacanta, informatiile din aceasta carte va vor ajuta sa va atingeti obiectivele si sa atrageti norocul pe parcursul intregului an.• Descoperiti in ce domenii din viata dumneavoastra puteti obtine cele mai frumoase reusite si caror directii trebuie sa le acordati mai multa atentie.• Utilizati tabelele care precizeaza momentele cele mai favorabile pentru intreprinderea unor actiuni importante.• Cititi descrierile detaliate ale personalitatii nativilor fiecarei zodii, cu accentuarea punctelor forte si a talentelor, a valorilor si resurselor personale.• Analizati influentele planetelor si eclipselor, pentru a afla din timp care sunt momentele cele mai potrivite daca urmariti un anumit scop, de natura personala, profesionala, financiara sau sentimentala.• Cititi prezentarea generala a anului 2022.• Consultati principiile de baza ale astrologiei intr-un rezumat pentru incepatori.Alice DeVille este cunoscuta pe plan international ca astrolog, scriitoare si consultanta specializata in practici de afaceri, managementul carierei si al schimbarii, afaceri imobiliare, sanatate, relatii si dezvoltare personala...


2900 lei

În stoc
? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.