Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Acționează și gândește ca o pisică. Caiet de exerciții

Acționează și gândește ca o pisică. Caiet de exerciții

Stéphane Garnier Laurie Hawkes
  • 4990 lei
În stoc

Wishlist

Cartea lui Stéphane Garnier este un adevărat fenomen! Tradusă în 25 de limbi şi vândută în peste 120.000 de exemplare numai în Franța, Acţionează şi gândeşte ca o pisică a devenit o lucrare de referință pentru a avea o viață mai bună. Vrăjită de această carte, Laurie Hawkes, un psiholog clinician foarte cunoscut şi apreciat, te ajută să pui în practică secretele bunăstării şi fericirii unei pisici, prin exerciţii simple și eficiente, care completează observaţiile autorului.

NU MAI STA PE GÂNDURI! TRECI LA ACŢIUNE!

Cum să ajungi să fii carismatic? Ce trebuie să faci pentru a nu te îngrijora în legătură cu ceea ce cred alţii despre tine? Când să găsești timpul necesar pentru a te odihni? Cum să înveţi să spui nu, păstrând totuşi relații bune cu cei din jurul tău? Cum să ai încredere în ceilalţi şi să mai delegi din sarcinile tale, fără a-ţi pierde din seninătate? Ce să faci pentru a ajunge să iei cele mai bune decizii pentru tine?

Ingenios și prietenos, acest caiet de lucru este o invitație la FERICIRE!

Laurie Hawkes este psiholog și psihoterapeut în analiză tran- zacțională (disciplină pe care o predă și la Școala de Analiză Tranzacțională din Paris, Île-de-France). Celelalte două pasiuni principale ale ei sunt tangoul și... pisicile!Etichete: Actioneaza si gandeste ca o pisica, Caiet de exercitii, Stéphane Garnier, Laurie Hawkes, Editura Niculescu, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.