Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Achiziții publice

Achiziții publice

Cristina Marilena Paraschiv
  • 6000 lei
În stoc

Wishlist

Prin lucrarea „Achizitii publice. Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene”, autorul a urmarit realizarea unei culegeri de spete care sa se constituie intr-un instrument de lucru pentru profesionistii din domeniu, pentru a releva modul in care CJUE abordeaza solutionarea acestui tip de litigii.

Avand in vedere competenta jurisdictionala a CJUE, dar si faptul ca legislatia romana in domeniu reprezinta transpunerea directivelor europene, este de maxim interes observarea cu atentie a modului de interpretare si aplicare a dispozitiilor legale de catre instanta europeana, prin comparatie cu jurisprudenta nationala.

Tocmai de aceea, pentru o acuratete deplina in identificarea posibilelor diferente in maniera de abordare si solutionare, autorul urmareste publicarea unui viitor volum care sa cuprinda o sinteza a celor mai importante hotarari adoptate la nivelul curtilor de apel din Romania in materia achizitiilor publice, care sa conduca, eventual, la o practica unitara la nivel national, in acord cu practica europeana, si care sa reprezinte, ca si lucrarea de fata, un instrument de lucru in sprijinul profesionistilor implicati in procedura achizitiilor publice, fie ca autoritati contractante, fie ca operatori economici.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.