Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Stilou Picasso Maya 80 Negru GT
Stilou Picasso Maya 80 Negru GT
Stilou Picasso Maya 80 Negru GT
Stilou Picasso Maya 80 Negru GT
Stilou Picasso Maya 80 Negru GT
Stilou Picasso Maya 80 Negru GT

Stilou Picasso Maya 80 Negru GT

PICASSO
  • 1.29900 lei (-64950 lei)
  • 64950 lei
În stoc

Wishlist

Femeile din viața lui Picasso au fost întotdeauna în centrul operei artistului. Pe 5 septembrie 1935, o nouă muză a sosit sub forma fiicei sale Maya, numită María de la Conceptión după iubita soră defunctă a lui Picasso și născută în secret, în timp ce Picasso era încă căsătorit cu prima sa soție, fosta balerină Olga Khokhlova. Fiica celei mai mari iubiri a lui Marie-Thérèse Walter, Maya avea să se dovedească o sursă imensă de fericire pentru Picasso. 

Între ianuarie 1938 și noiembrie 1939, Picasso a pictat paisprezece portrete ale Mayei – cea mai importantă serie pe care Picasso a dedicat-o unuia dintre copiii săi, în care bucuria sa de tată își găsește o expresie emoționantă în bucuria sa de artist.

Seria Picasso Maya 80 cuprinde doua stilouri realizate din alama lacuita cu multiple straturi de lac negru/bleumarin lucios.. Capac din alama lacuit cu multiple straturi de lac negru/bleumarin lucios avand incrustatii placate cu aur de 23k si email cu forma stilizata a portretului Mayei . In capatul capacului este incrustata o piatra semipretioasa. Capacul se inchide prin insurubare.

Penita, de dimensiune medie este realizata din aur de 10k, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu convertor, cat si cu cartuse. 

Stiloul este prezentat intr-o frumoasa cutie din lemn lacuit.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.