Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Set Galaxy - Stilou 926 Negru CT, semn de carte metalic si calimara 45 ml
Set Galaxy - Stilou 926 Negru CT, semn de carte metalic si calimara 45 ml
Set Galaxy - Stilou 926 Negru CT, semn de carte metalic si calimara 45 ml

Set Galaxy - Stilou 926 Negru CT, semn de carte metalic si calimara 45 ml

PICASSO
  • 57500 lei (-28750 lei)
  • 28750 lei
În stoc

Wishlist

Dintotdeauna, Universul a exercitat o fascinaţie deosebită asupra omului. Misterul universului si al galaxiilor reprezinta pentru multi o atractie inca din copilarie. Oricat de mult s-ar stradui oamenii de stiinta, chiar cei mai invatati si pasionati dintre ei, tot nu vor reusi prea curand sa vina in clarificarea anumitor aspect cum ar fi geneza exacta a universului si istoria galaxiilor. Iar asta numai din simplul fapt ca tot ceea ce exista este exterior noua si ce nu putem atinge cu mana nu poate capata o forma decat in imaginatia noastra, cel mai adesea. 

Setul Picasso „Galaxy” a fost lansat recent, inspirat de stelele din univers și aducând un omagiu exploratorilor vremurilor.

Stiloul Picasso „Galaxy” combină măiestria maki-e și sideful. Maki-e implică tehnici decorative antice, care în unele cazuri durează o viață întreagă pentru a le invata si stăpâni. Este nevoie de cel puțin câteva luni pentru a realiza un stilou Maki-e de la proiectare până la finalizare. 

Desenul misterios al stiloului Galaxy este ca o tapiserie a galaxiei; planetele realizate din sidef sunt încrustate manual. Chiar dacă se foloseste acelasi tip de sidef, luciul reflectat de diferite părți este diferit. Prin urmare, fiecare stilou „Galaxy” este unic. Nu există două „galaxii” identice în lume. Fiecare păstrează diferențe subtile în detalii, iar acesta este farmecul acestui stilou.

Setul de stilou Picasso „Galaxy” vă invita să îmbrățișați stelele strălucitoare și să plecați în călătorie pentru a vă urmări visele. 


Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.