Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Esarfa matase naturala - model K
Esarfa matase naturala - model K

Esarfa matase naturala - model K

MELIOR
  • 29900 lei
În stoc

Wishlist

Mătasea de dud ( Mulberry silk ) este considerată  drept mătasea de cea mai înaltă calitate pe care o poți purta. O parte din statutul său de înaltă calitate provine din modul în care este fabricată mătasea.

Procesul de fabricare al mătăsii de dud este lung, implicând creșterea viermilor de mătase, hrănirea lor cu o dietă strictă cu frunze de dud și recoltarea coconilor pe care îi toarnă. Dar rezultatul este o mătase diferită de oricare alta. Fibrele mătăsii sunt lungi și uniforme, creând un material neted și durabil, cu un aspect de lux.

Greutatea mătăsii conferă eșarfei un aspect vaporos atunci când este drapată peste umeri. Mătasea de dud funcționează bine și pentru eșarfele care au modele artistice colorate, datorită modului în care materialul strălucește. În cele din urmă, țesătura are cea mai bună durabilitate dintre materialele de lux, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru realizarea oricărui fel de îmbrăcăminte.

Fiecare esarfa este o piesă de artă,o explozie de culoare, creată în ediție limitată și ambalata într-o cutie cadou unică. Dimensiunea este 70 x 70 cm.


Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.