Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
1001 de nopți Seherezada

1001 de nopți Seherezada

Dalina Aurore Ilea
  • 9900 lei
În stoc

Wishlist
De copil, multe nu am ce va povesti, dar datorita unchiului meu, care este preot, o parte din copilarie mi-am petrecut-o langa el si pe langa biserica. Imi placea sa stau in preajma bisericii, cu Doamne-Doamne, Sfintii si Ingerii.
 
Am facut parte dintr-o familie frumoasa, cu un potential al cunoasterii foarte dezvoltat din toate punctele de vedere. La varsta de 14 ani, am avut prima viziune si comunicare cu Dumnezeu. Pe parcurs, am avut cateva experiente frumoase. La varsta de 25 de ani, dupa moartea clinica, am capatat cateva haruri extrasenzoriale. Unul dintre ele era ca vedeam cele doua lumi. Dupa moartea parintilor mei, am simtit nevoia unei schimbari mari in viata mea. Nu din placere, ci din rautatea lumii in care traiam am luat aceasta hotarare.
 
Datorita lui Dumnezeu, am cunoscut aici un om extraordinar, care este mentionat in carte si care m-a facut sa vad cine sunt cu adevarat. Pe parcurs, am aflat ca este detinatorul Puterii Sfantului Duh, putere de la Dumnezeu data.
 

In aceasta carte, descriu legatura mea cu Dumnezeu, Sfintii Arhangheli si Ingeri, care mi-a schimbat complet viata, facandu-mi-o superba. Nu este o carte usoara, se poate intelege doar cu sufletul sau de sufletele care sunt trezite deja din punct de vedere spiritual. Am venit sa va scriu ca Dumnezeu este Viu, la fel ca toate Puterile Ceresti, care nu sunt simple spirite, asa cum vor unii sa credem. Doresc sa va mai spun ca fara Iubirea pura pentru Dumnezeu, nimeni, dar absolut nimeni nu va intra in Imparatia lui Doamne-Doamne! - Dalina Aurore Ulea

Etichete: 1001 de nopti Seherezada, Dalina Aurore Ilea, Editura Letras, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.