Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
100 de citate despre Leadership

100 de citate despre Leadership

Charles Pillips
  • 59,90 lei
in stoc

Wishlist

„Liderii nu se nasc, ci devin.” (Vince Lombardi, 1965)

Vince Lombardi a fost unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal din istorie, dar noi putem învăța despre leadership în orice domeniu, de la el și de la alți vizionari care au influențat afacerile, politica și cultura. O introducere excelentă în conceptul de leadership este să studiezi și să înțelegi citatele unora dintre cei mai mari lideri pe care i-a văzut lumea vreodată, unde chiar și o scurtă propoziție poate deschide o abordare cu totul nouă a leadershipului.

100 de citate despre Leadership este un compendiu de gânduri din ultimele două milenii, adunate în cuvintele unor politicieni, monarhi, lideri militari, vedete sportive și alții. Acestea sunt citate care vor informa, vor inspira și vor distra. Comentariile care le însoțesc explorează înțelesul lor și dezvăluie viața și munca oamenilor care le-au rostit.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, 100 de citate despre Leadership, Charles Pillips, Editura Didactica Publishing House, Reducere, Carte, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Relații Publice

Relații Publice

Edward L. Bernays


66,50 lei

Cum conduc cei mai buni lideri

Cum conduc cei mai buni lideri

Brian Tracy


40,00 lei

21 de secrete ale antreprenorilor de succes
Sfârșitul banilor și viitorul civilizației
Sânge rău

Sânge rău

John Carreyrou


55,00 lei

PRINCIPIUL 80-20. Cum să obții mai mult cu mai puțin

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.