Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Masajul japonez

Masajul japonez

Ta Sanri
  • 2490 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Masajul este o prelucrare metodica a partilor moi ale organismului, manual sau instrumental, in scop fiziologic, curativ, profilactic, regenerativ, estetic sau sportiv.
Partile moi ale organismului asupra carora se actioneaza prin masaj sunt:

- Pielea si mucoasele;
- Tesutul conjunctiv;
- Muschii;
- Tendoanele si ligamentele
- Vasele si nervii;
- Organele profunde;
- Sangele si limfa;
- Elementele articulare.

Cunoasterea efectelor fiziologice ale masajului face posibila o mai buna intelegere a beneficiilor asupra sanatatii si starii de bine a corpului. Ceea ce se produce in timpul unui masaj sub mainile terapeutului, are o influenta profunda pentru cei interesati de sanatate, de armonia propriului corp.
Fragment din cartea "Masajul japonez" de Ta Sanri

"PICIOARE SANATOASE

Toate exercitiile noastre sunt expuse intr-o anumita ordine. Incepem enumerarea si descrierea lor cu exercitiile pentru picioare. De ce? Deoarece picioarele sunt cele care fac cel mai mare efort fizic, pe ele fiind sustinuta greutatea intregului nostru corp. Multi dintre noi isi petrec intreaga zi de lucru stand in picioare. Din inconstienta ne supunem picioarele la chinuri inutile intr-o incaltaminte stramta si incomoda care, pe langa oboseala, poate provoca dureri si chiar deformari ale oaselor. Venind acasa dupa o zi de lucru, cei mai multi uita ca tocmai picioarele au nevoie de atentie in primul rand; incercati macar o data, imediat ce ati ajuns acasa, sa le spalati cu apa rece. Starea de spirit vi se va imbunatati simtitor. Apa rece face sa se contracte vasele talpilor, in consecinta se tonifica usor vasele picioarelor, antrenand cresterea usoara a tonusului celorlalte vase ale corpului. Pentru inlaturarea oboselii acesta este unul din procedeele cele mai eficace si cu efectul cel mai rapid."

Etichete: Masajul japonez, Ta Sanri, Editura Rovimed, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.