Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Art-terapie pentru copilul interior

Art-terapie pentru copilul interior

Alain Dikann
  • 4400 lei
În stoc

Wishlist

Un copil care poate să aibă diferite fațete, în funcție de dezvoltarea și experiența de viață a fiecăruia: rănit, trist, jucăuș, ba chiar cu toate aceste înfățișări simultan. Știm însă cu siguranță că atunci când reacționăm într-un mod exagerat sau disproporționat la anumite situații, cel mai adesea se manifestă copilul interior sau, mai precis, o latură a lui.


Manualul de față ne arată cum reconectarea la copilul interior, cea mai valoroasă parte a personalității noastre adulte, reprezintă o modalitate unică de a ne cunoaște mai bine și de a ne redescoperi sinele autentic.

Alain Dikann – psihanalist specializat în art-terapie – ne ghidează în demersul de descoperire a copilului interior. În acest sens, ne propune ședințe de art-terapie structurate în mai multe etape. Prin actul creației, folosind diverse tehnici, jocuri și exerciții creative (de la modelarea în lut sau plastilină până la scris, desen, pictură sau colaj), este posibil să ne reconectăm la această parte interioară, să îi descoperim diferitele aspecte, să îi vindecăm rănile și să aducem la suprafață latura spontană, autentică, creativă și plină de viață.

Descoperă toate părțile care te compun, unește-le și transformă-te în cine ești tu cu adevărat, vindecat de răni și fără suferință!

Etichete: Art-terapie pentru copilul interior, Alain Dikann, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.