Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Porturile Lunei

Porturile Lunei

Oana Neda
  • 4000 lei
În stoc

Wishlist

Desfacu pachetul cu infinite precautiuni. Pe genunchi avea acum o farama de cer turcoaz. Sau de ocean? Culoarea vibranta a copertei i se prelinge printre degete si in palma dreapta ii ramane barcuta de hartie desenata pe prima pagina; raman si literele, adunate putin stingher in palma stanga: Clara Alexandrescu - Porturile Lunei.

Oana Neda alege sa nu pastreze secrete, ci sa trateze, prin transfuzie, anxietatea si depresia. Povestit pe unde radiofonice, romanul Porturile Lunei expune probleme familiale, legate de abuz, atasament, comportament adictiv, izolare si respingere, venind cu rezolvari, in ton crescendo, intru eliberarea sufletelor. Exista un ocrotitor pentru fiecare; cel al Lunei e marin, turcoaz si, de peste tot, isi aprinde o tigara si zambeste cu toti cei saptesprezece pistrui.

Lunei ii trebuise ceva vreme sa se obisnuiasca cu replicile de un sarcasm ucigator ale Clarei. Le astepta cu sufletul la gura, le savura de fiecare data cu o placere maxima.
- La voi e o boala de familie chestia asta cu ironizatul oamenilor, nu? o intrebase odata Andrei, iar fata descoperise ca "blestemul Alexandrestilor" purtase mai departe si replicile sfichiuitoare si modul rafinat in care erau sanctionate greselile altora.
Din fericire, fiecare din cei trei - Radu ori gemenii - avea si un simt al autoironiei destul de sanatos si pronuntat, astfel incat erau feriti sa isi transforme sarcasmul in rautate. 


Etichete: Porturile Lunei, Oana Neda, Editura Lebada Neagra, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.