Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Monstrul culorilor

Monstrul culorilor

Anna Llenas
  • 49,00 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Te-ai simțit vreodată confuză? Adică acea stare în care sentimentele tale sunt ca într-un mixer, iar cei de lânga tine nu pot face nimic?!  Sau ai simțit copilul tău furios, dar nu știi ce să mai faci ca să îl îmbunezi?!

Din fericire nu ești singură!  La fel  se simte și Monstrul culorilor – personajul acestei minunate povești despre stări contradictorii și emoții puternice. Pentru a scăpa de această stare, Monstrul Culorilor  începe să învețe despre furie, fericire, tristețe, teamă și despre starea de calm. Cum face acest lucru? Nimic mai simplu: asociază fiecărei stări o culoare în așa fel, încât obține un joc al culorilor ușor de ținut minte.

Cu acestă tehnică, Monstrul începe să înțeleagă ce se petrece cu el, dar și în afara lui, înțelege stare de bine. Cum el devine generos, te va ajuta să cunoști micul lui secret: starea de bine, primul pas spre fericire.

 Prin intermediul acestui volum,  care are o grafică extraordinară, cei mici vor păși în lumea emoțiilor, iar stările de confuzie vor fi tot mai rare (pe măsură ce înțelegem starea de bine).

Volumul este un bestseller în Spania, iar în Franța este folosit ca suport de curs opțional pentru înțelegerea emoțiilor la clasele mici.

  • Autor: Anna Llenas
  • Editura NOMINA
  • ISBN: 978-606-535-820-1
  • Număr pagini: 44
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 26x26
  • Anul: 2019

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Monstrul culorilor, Anna Llenas, Editura Nomina, Reducere, Carte, Autor, Online, Copii, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Monstrul culorilor merge la școală

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.