Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Noua ordine erotică. Elogiul iubirii și al familiei

Noua ordine erotică. Elogiul iubirii și al familiei

Diego Fusaro
  • 59,90 lei
În stoc

Wishlist

Traducător: Radu Mureșan și Anikó Nichita.

„Autocelebrându-se în mod compulsiv și în orice moment ca o atotcuprinzătoare meilleur des monde possibles sau ca ordo sempiternus rerum de acceptat cu depresiv scepticism, capitalul ne domină timpul liber și starea de boală, starea de visare și starea de veghe, timpul distracției, dar și al doliului, fantezia și raționamentul.

Tot el e cel care a pus stăpânire până și pe dimensiunea iubirii. Se pare că, de fapt, foarte diferitele, și nicidecum monoliticele forme prin care Occidentul a înțeles și a practicat erosul au fost detronate de reînnoita formă capitalistă a producției erotice, mai exact, de o nouă ordine amoroasă, care, prin esența ei, apare ca o dedublare a dinamicilor producției și circulației mărfurilor. Iar aceasta constituie însuși nucleul tematic fundamental al acestei cărți.” (Diego Fusaro)


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Noua ordine erotică, Elogiul iubirii și al familiei, Diego Fusaro, Alexandria Publishing House

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.