Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Beneficiile uleiurilor esențiale

Beneficiile uleiurilor esențiale

Alexandra Hlade
  • 45,00 lei
in stoc

Wishlist

„Le cunosc personal pe autoare și le apreciez enorm muncă depusă pentru a ne introduce și pe noi în lumea fascinantă a uleiurilor esențiale. Cartea lor este practică, scrisă pe înțelesul tuturor, presărată cu experiențe personale utile și, mai presus de orice, îți arată cum să folosești uleiurile esențiale în viață de zi cu zi. Este și un adevărat „abecedar” al uleiurilor esențiale, pe care să îl ai mereu lângă ține, pentru a alege conștient când să le folosești în avantajul tău!” (Dr. Mihaela Stroe)

„O carte care îți deschide ochii și sufletul către lumea ascunsă și vibrantă din fiecare picătură de ulei esențial! Povești adevărate de viață, dovezi științifice și sfaturi practice despre cum aromaterapia ne poate ajută să fim sănătoși trupește și sufletește... Toate le vei regăsi în această carte. Dragă cititorule, nu mai caută pe internet leacuri-minune pentru probleme sau afecțiuni… răspunsul îl ții chiar acum în mâini!” (Iulia Niculescu, Farmacist)Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Beneficiile uleiurilor esențiale, Alexandra Hlade, Larisa Bangs, Editura Libris Editorial, Sănătate, Terapii Alternative, Reducere, Carte, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.