Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
A ucide Plutocrația. Ghid practic pentru demontarea Sistemului

A ucide Plutocrația. Ghid practic pentru demontarea Sistemului

Jean Remy Valerie Bugault
  • 1950 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Cartea celor doi autori francezi, Valérie Bugault, doctor în drept, specialist în fiscalitatea internațională, și Jean Rémy, fost bancher internațional, este o lucrare de o actualitate stringentă.

Într-o vreme când manipularea a devenit o stare de lucruri generalizată, când ingineriile sociale de setare a minții au făcut un salt uriaș, autorii noștri reușesc nu doar să-și păstreze spiritul critic și să spargă codurile secrete ale plutocrației globale, ci și să determine cititorul avid de adevăr și dreptate să-și recapete luciditatea. Investigația întreprinsă de aceștia poate ar fi incompletă, dacă n-ar reuși o pertinentă investigație istorică a fenomenului analizat, ce coboară până la perioadele preistorice akkadiană și sumeriană, trecând prin Antichitate și vremurile mai noi și făcând un popas temeinic și indispensabil în momentul pretinsei Revoluții Franceze.

Retrospectiva în cauză urmărește un scop practic bine definit. Ea răspunde unei necesități imperative: o maladie poate fi diagnosticată și tratată cu succes doar dacă se reușește stabilirea originii acesteia.  Iar vocația de prim ordin a acestei lucrări este anume definirea clară a soluțiilor practice  ce se impun în vederea demontării actualului sistem financiar și juridic, ce s-a statornicit la scară globală, care servește interesele sectei cleptocratice a bancherilor internaționali și aservește toate popoarele lumii. (Iurie Rosca în prefața cărții)


Etichete: Alexandria Librării, Valerie Bugault, Jean Remy, A ucide Plutocația, Ghid practic pentru demontarea Sistemului, Universitatea Populară, Iurie Roșca, Europa, Uniunea Europeană

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Zidul de Vest nu a căzut

Zidul de Vest nu a căzut

Herve Juvin


1950 lei

Conspirația Demonilor Roșii. Interviuri
Conversații la amurg

Conversații la amurg

Claude Karnoouh
Dan Neumann
Aurelian Giugăl


2490 lei

Ortodoxie și naționalism economic
Destin eurasianist

Destin eurasianist

Aleksandr Dughin


4950 lei

Teoria lumii multipolare

Teoria lumii multipolare

Aleksandr Dughin


2400 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.