Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
A ucide Plutocrația. Ghid practic pentru demontarea Sistemului

A ucide Plutocrația. Ghid practic pentru demontarea Sistemului

Jean Remy Valerie Bugault
  • 19,50 lei
in stoc

Wishlist

Cartea celor doi autori francezi, Valérie Bugault, doctor în drept, specialist în fiscalitatea internațională, și Jean Rémy, fost bancher internațional, este o lucrare de o actualitate stringentă.

Într-o vreme când manipularea a devenit o stare de lucruri generalizată, când ingineriile sociale de setare a minții au făcut un salt uriaș, autorii noștri reușesc nu doar să-și păstreze spiritul critic și să spargă codurile secrete ale plutocrației globale, ci și să determine cititorul avid de adevăr și dreptate să-și recapete luciditatea. Investigația întreprinsă de aceștia poate ar fi incompletă, dacă n-ar reuși o pertinentă investigație istorică a fenomenului analizat, ce coboară până la perioadele preistorice akkadiană și sumeriană, trecând prin Antichitate și vremurile mai noi și făcând un popas temeinic și indispensabil în momentul pretinsei Revoluții Franceze.

Retrospectiva în cauză urmărește un scop practic bine definit. Ea răspunde unei necesități imperative: o maladie poate fi diagnosticată și tratată cu succes doar dacă se reușește stabilirea originii acesteia.  Iar vocația de prim ordin a acestei lucrări este anume definirea clară a soluțiilor practice  ce se impun în vederea demontării actualului sistem financiar și juridic, ce s-a statornicit la scară globală, care servește interesele sectei cleptocratice a bancherilor internaționali și aservește toate popoarele lumii. (Iurie Rosca în prefața cărții)


Etichete: Alexandria Librării, Valerie Bugault, Jean Remy, A ucide Plutocația, Ghid practic pentru demontarea Sistemului, Universitatea Populară, Iurie Roșca, Europa, Uniunea Europeană

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Zidul de Vest nu a căzut

Zidul de Vest nu a căzut

Herve Juvin


19,50 lei

Conspirația Demonilor Roșii. Interviuri
Conversații la amurg

Conversații la amurg

Claude Karnoouh
Dan Neumann
Aurelian Giugăl


19,90 lei

Ortodoxie și naționalism economic
Destin eurasianist

Destin eurasianist

Aleksandr Dughin


49,50 lei

Teoria lumii multipolare

Teoria lumii multipolare

Aleksandr Dughin


24,00 lei

Capitalul – Critica economiei politice – Vol I
Fundaţia

Fundaţia

Isaac Asimov


34,00 lei


Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.