Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Criminali în serie. Psihanaliza crimei

Criminali în serie. Psihanaliza crimei

Tudorel Badea Butoi
  • 8900 lei
În stoc

Wishlist

Dl Tudorel Butoi recidiveaza cu o noua tentativa de a ne demonstra cum arata o carte scrisa cu sinceritate. O carte in care se scrie asa cum se gandeste si se gandeste la fel cum se scrie. „Ucigasi in serie” este o confesiune de credinta. Dar nu, cel putin la prima vedere, de credinta in puterea „binelui”, asa cum ne-au obisnuit alti autori, mai mult sau mai putin conventionali, mai mult sau mai putin falsi, adesea motivati de dorinta de a fi „corecti” din punct de vedere „politic”. Aparent, prin indignarea sa nedisimulata, prin solutia pe care o propune - reintroducerea pedepsei cu moartea - autorul incearca sa ne convinga ca „raul”, aflat in sufletele unora dintre semenii nostri, in cei „defecti”, este atat de puternic incat, daca nu suntem „fraieri” si „naivi”, trebuie sa acceptam sa ne abatem de la practica tolerantei si chiar de la respectarea celui mai fundamental drept al omului: dreptul la viata.


Etichete: Criminali in serie, Psihanaliza crimei, Tudorel Badea Butoi, Editura Pro Universitaria, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Tratat universitar de psihologie judiciară

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.