Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Asigurări și tehnici de reasigurare

Asigurări și tehnici de reasigurare

Ana Carp
  • 5700 lei
În stoc

Wishlist

In formele foarte vechi de asigurare, oamenii isi asigurau bunurile in calatoriile lor pe mare, ori animalele care le erau mijloace de tractiune si avutie. Astazi, aceasta conceptie exista intr-o alta forma. Casele, afacerea, bunurile materiale ocupa un loc important in asigurarile generale. Pe acestea le asiguram in mod obligatoriu, ori la initiativa noastra, deoarece riscurile vechi nu au disparut, ci s-au multiplicat in societatea actuala.   

Asigurarile presupun ca principiu reparatia prejudiciului suferit, refacerea sau inlocuirea bunului. Uneori bunurile nu mai pot fi reparate sau recuperate, dar ne putem lipsi de unele dintre ele. Spre deosebire de bunurile materiale, care sunt reparabile, singurul bun permanent al carui proprietar unic suntem si pe care  il avem cu siguranta este viata. Acest bun are o valoare infinita, deci nu este determinabila. Ori, conditia asigurarilor este cuantificarea, determinarea cu exactitate a valorii bunului asigurabil. Conventional, acordam o valoare si acestui bun, astfel ca, si asigurarile de persoane, de viata de sanatate, de pensii private, pensii ocupationale si produse PAN Europene, precum si asigurarile de raspundere civila sunt incluse in asigurari de catre  societatile de asigurare. Pentru asiguratori,  viata ca  "bun asigurabil", este o afacere.

Etichete: Asigurari si tehnici de reasigurare, Ana Carp, Editura Pro Universitaria, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.